324 juventus matchtröja Hamish

228 atletico madrid tröja Carmon

Nykrönta mästare Liverpool har starkt kopplats till 24-årige Traore, som har gjort sex mål och gett 10 assist hittills den här säsongen.
Joe Cole har sagt åt Wolves ‘stjärnspelare att stanna i klubben och inte ägna uppmärksamhet åt rykten som kopplar dem till andra klubbar i slutet av säsongen.
Nuno Espirito Santos sida har inte släppt in något Premier League -mål på nästan sju timmars spel och är nu bara två poäng bakom Chelsea på den sista Champions League -kvalplatsen. KeeshaNab juventus fotbollströja TanishaWa

Wolves är obesegrade i åtta matcher i topprundan och vann fem gånger sedan deras 2-1-nederlag mot mästare Liverpool den 23 januari.
arsenal tröjor Wideman Adama Traore och 18-målskytten Raul Jimenez har gett Premier Leagues mest produktiva partnerskap med 10 mål mellan dem den här säsongen, och Cole vill att de ska fortsätta sin utmärkta form på Molineux.
seconda maglia inter

Leander Dendonckers strejk i andra halvlek gav Wanderers sin tredje vinst i rad sedan Premier League startade om tidigare i månaden med seger i Aston Villa.
Manchester United och Champions League -utmanare Juventus tros också vara angelägna om Jimenez och värderar den produktiva Mexiko -föraren till cirka 54 miljoner pund.

###
AnnetteKi magliette calcio HilarioZo
KerstinSh Maillot Foot Pas Cher Alejandro
JenniCoun magliette del barcellona MarjorieF